• (+381) 15 815 635

  • biro.pejakhandel@gmail.com

Pejak-Handel - Više od 10 godina sa vama!

O Banji Koviljači

banja koviljaca

Banja Koviljača – podrinjska lepotica

Banja Koviljača zvanično je najstarija banja u Srbiji. Ovaj prirodni biser unedrio se u Jadru, pored smaragdno zelene Drine, u podnožju planine Gučevo, na 128m nadmorske visine.  

Podrinjska lepotica, Banja Koviljača, prirediće vam nestvarni susret sa netaknutom prirodom i neobično čistim vazduhom, bez magle. Za lekovitost njenih toplih, sumporastih izvora i blata znalo se još u doba Rimljana, a Turci su u njoj podigli prvi ženski hamam.

Početkom XX veka dobija svoj prepoznatljiv izgled. Nadaleko čuveni Kursalon, izgrađen po uzoru na versajske dvorce, bio je centar mondenskog života 30-tih godina. Dolazilo se u njega radi lečenja, provoda, na balove… Do Drugog svetskog rata Kursalon je bio i često mesto boravka porodice Karađorđević, zato je Banja Koviljača prozvana Kraljevskom banjom.

Već dugi niz godina Banja Koviljača  uživa izuzetan status, ne samo u Srbiji, već  i u evropskim pa i svetskim okvirima. Brojne potvrde njene lekovitosti stižu sa svih strana, a neretko i doktori sa priznatih evropskih klinika upućuju pacijente u Banju Koviljaču.

Mi vam pružamo mogućnost da uživate u lepotama i dobrobiti Banje Koviljače.

Kompanija “Pejak-Handel” d.o.o trudi se da doprinese njenoj lepoti i funkcionalnosti. Naše preduzeće je idejni kreator i graditelj jedinstvenog, modernog mini-grada na sopstvenoj lokaciji u samom centru Banje Koviljače. Uz našu pomoć i vi možete postati vlasnik stambenog ili poslovnog prostora na ovoj izuzetno atraktivnoj lokaciji. Pozovite nas na tel.  +381 15 815635 ili nas posetite u našim prostorijama u Ul. M.Tita 146.